ALSM not seeing L7-C or L10-C

Tue Nov 19, 2019 1:04 pm

Hi all, I'm attempting to update the firmware on a few lamps - 2x L7-C and 1x L10-C.
None of them are showing up in the ALSM software. My MacBook can see the lamp is attached over USB, but they're not showing in the software.

Does anyone have any ideas?
alexsmall
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 19, 2019 11:38 am

Re: ALSM not seeing L7-C or L10-C

Mon Nov 25, 2019 10:41 pm

Hi Alex,

my answer is pretty late but it seems you got the answer already via our Service guys. The OS you are using is yet not support by the ALSM. We already put this on our to do list for next update. Sorry for no solution answer.

Regards
Florian
Florian Bloch
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 30, 2015 4:01 pm

Re: ALSM not seeing L7-C or L10-C

Wed Nov 27, 2019 12:03 pm

Hi Florian
Thanks for getting back to me - the software was behaving the same under the previous version of OS X as well (I'd emailed support back in July.
I'll see if I can find a laptop with OS X 10.13 on it if this is the most recent supported operating system.
Thanks!
alexsmall
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 19, 2019 11:38 am

Re: ALSM not seeing L7-C or L10-C

Wed Nov 27, 2019 4:43 pm

Hi Alex,

please keep me posted if you managed to test again with a previous OSX version. It would be perfect if you could record the ALSM behaviour while testing. I could share an upload link if needed.

Thank you and regards
Florian
Florian Bloch
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 30, 2015 4:01 pm

Return to LED fixtures